طرح ادغام طب سنتی در نظام ارائه خدمات سلامت سطح اول در کاشان کلید خورد

معاون بهداشتیی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: اجرای پایلوت طرح ادغام طب سنتی در نظام ارائه خدمات سلامت سطح اول در دانشگاه علوم پزشکی کاشان کلید خورد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیضا مروجی افزود: دانشگاه علوم پزشکی کاشان و 9 دانشگاه دیگر در سطح کشور براساس مکاتبات قائم مقام معاونت بهداشت و رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، جهت اجرای آزمایشی این طرح انتخاب شده اند.

وی تصریح کرد: پس از برگزاری جلسات متعدد هماهنگی با وزارت متبوع و داخلی و انجام برنامه ریزی های لازم جهت آموزش تیم سلامت روستایی، اولین دوره آموزشی بهورزان و مراقبین سلامت ناظر روستایی از روز شنبه مورخ  23/2/96 آغاز شد.

دکتر مروجی یادآور شد: این دوره آموزشی به صورت شش روزه ودر مدت سه ماه اجرا خواهد شد و مشابه آن نیز برای گروه هدف پزشکان خانواده برنامه ریزی و اجرا می شود.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح و در پایان دوره آموزشی انتظار می رود بهورزان و مراقبین سلامت ناظر روستایی و پزشکان خانواده بینش، نگرش و آگاهی کافی برای آموختن طب سنتی به مردم را کسب کرده و در نهایت موجب اصلاح رفتار سلامت گیرندگان و ارائه دهندگان خدمت، توسعه فرهنگ بهبود شیوه زندگی سالم، ارتقاء شاخص های سلامت و ارتقاء کیفیت سبک زندگی مردم و ارائه دهندگان خدمت گردد.

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه نیز در این نشست، فراگیران را با اهداف برنامه آشنا کردند.

کارشناس مسئول آموزش بهورزی و توانمند سازی کارکنان نظام سلامت، نقش کلیدی بهورزان، پزشکان و مراقبین سلامت روستایی در اجرای این طرح و جایگاه آن در سیستم شبکه را بیان کرد.

ساعت : 13:53 -  روز  : یکشنبه  - 24 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :292