نشست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با مسئول و تعدادی از کارشناسان روابط عمومی دانشگاه

نشست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با مسئول و کارشناسان روابط عمومی روز دوشنبه مورخ 29/3/96 در دفتر معاون توسعه برگزار شد.

به گزارش وب د، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این دیدار، ضمن تشکر از اقدامات انجام شده در حوزه روابط عمومی، بیان نمود این واحد نقش مهمی در نشان دادن خدمات دانشگاه بر عهده دارد.

دکتر حسین نیکزاد، نقش روابط عمومی را به مثابه مانتیور دانشگاه عنوان کرد و بر اجرای چارت تشکیلاتی این واحد و تغییر نام این واحد به عنوان روابط عمومی و امور بین الملل تاکید کرد.

مسئول روابط عمومی دانشگاه نیز در این جلسه با اشاره به همکاری و تعامل این معاونت با روابط عمومی اظهار داشت: پیشرفت روز به روز تکنولوژی در نحوه ارتباط و توزیع و مبادله اخبار، این واحد را نیازمند به روز رسانی و همگام سازی خود با تکنولوژی های جدید کرده و عنوان نمود روش های قدیمی در این مورد پاسخگوی اهداف روابط عمومی نیست.

ساعت : 10:14 -  روز  : سه شنبه  - 30 /  3 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :263