در آستانه فرا رسیدن روز جهانی قدس:

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان پیامی را صادر کرد

دکتر ابراهیم کوچکی در آستانه فرارسیدن آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، "روز قدس"  پیامی را صادر کرد.

به گزارش وب دا، متن پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان به شرح ذیل است:

روز قدس، از یادگارهای ارزنده‌ و تدابیر دوراندیشانه‌ی امام راحل (ره) برای انسجام‌بخشی به صفوف مسلمانان از هر نژاد و دسته‌ای در برابر رخنه‌ی یهود و توطئه‌ی بدخواهان آیین بیداری‌ بخش اسلام، است.

حمایت از آرمان فلسطین و آزادی قدس شریف را وظیفه خود می دانیم و با صدای رسا، بانک حمایت از محرومان و ستمدیدگان جهان برمی آوریم تا در راستای رهایی قدس شریف از چنگال رژیم اشغالگر، دین خود را ادا نمائیم. بی تردید وحدت و انسجام جامعه اسلامی به ویژه ملت بزرگ و انقلابی ایران، قوی ترین و مؤثرترین عامل برای تحقق دفاع از آرمان قدس شریف است.

اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در تجدید میثاق با آرمان‌های والای شهیدان سرافراز، حضرت امام خمینی (ره) و تبعیت از فرامین رهبر فرزانه انقلاب اسلامی آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله‌العالی) همگام با ملت شریف ایران در راهپیمایی روز قدس حضور پیدا خواهند کرد و همچون گذشته با الهام گرفتن از آموزه‌های مترقی اسلام، با وحدت و انسجام و گام‌های استوار و فریادرسای خود، «آزادی قدس شریف» را مطالبه می کنند.

ساعت : 10:52 -  روز  : پنج شنبه  - 1 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :250