نشست پروژه های عمرانی دانشگاه برگزار شد

نشست پروژه های عمرانی با حضور سرپرست دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیر و کارشناسان دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه روز پنجشنبه مورخ 1/4/96 در دفتر این معاونت برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر نیکزاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این نشست، ضمن تشکر از اقدامات انجام شده در پروژه های عمرانی اظهار داشت: این واحد نقش مهمی در تامین فضای فیزیکی و زیر ساخت های دانشگاه بر عهده دارد.

مهندس سید حمیدرضا مژگانی مدیر دفتر فنی نیز در این جلسه، با ارائه گزارش وضعیت پروژه های عمرانی دانشگاه، موانع و مشکلات پروژه ها از قبیل اخذپروانه ساختمانی، انشعابات آب، برق و گاز، اخذ تاییدیه از وزارت متبوع و روند اجرایی پروژه های خیر ساز را عنوان کرد.

در پایان جلسه دکتر نیکزاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به بیان راهکار و دستور برگزاری جلسات با شهرداری و خیرین پروژه ها عمرانی در جهت مرتفع نمودن مشکلات پروژه های عمرانی پرداختند.

ساعت : 13:4 -  روز  : شنبه  - 3 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :276