ثبت نام هفدهمین دوره عتبات دانشگاهیان در سایت لبیک آغاز شد

ثبت نام دانشگاهیان جهت اعزام به عتبات عالیات(نجف،کربلا و کاظمین) در هفدهین دوره از تاریخ ۱۰ تیر ماه در سایت لبیک به نشانیwww.labbayk.irآغاز شد و تا ۲۲ ماه جاری در سایت لبیک ادامه خواهد یافت.

ثبت نام دانشگاهیان سراسر کشور در ۵ گروه، شامل اساتید، دانشجویان متاهل، دختر و پسر و کارمندان دانشگاه ها انجام می شود.

بر اساس این گزارش،هزینه عتبات دانشگاهیان بسته به دوری و نزدیکی به مرز متفاوت است و میانگین قیمت به صورت زمینی در تهران حدود ۱ میلیون و ۱۰۰هزار تومان و هوایی یک میلیون و ۷۰۰هزار تومان برآورد شده است.

بر اساس برنامه ریزی های انجام شده وام یک میلیونی برای سفرهای زمینی و وام یک و نیم میلیونی برای سفرهای هوایی اعطا می شود.

اعزام دانشجویان به عتبات عالیات در ماه های مرداد،شهریور و مهرماه انجام خواهد شد.انتخاب تاریخ و نوع اعزام به صورت زمینی یا هوایی به عهده زائرست اما در استان های مرزی اعزام فقط به صورت زمینی است. قیمت نهایی نیز بعد از اعلام از سوی سازمان حج و زیارت به اطلاع زائرین گرامی خواهد رسید.

گفتنی است زائرین ۷ شب را در شهرهای مقدس کشور عراق اقامت خواهند داشت و در این مدت به زیارت اماکن مقدس شهرهای نجف اشرف، کربلای معلی و کاظمین خواهند پرداخت.

لطفا قبل از ثبت نام شرایط را کاملا مطالعه فرمائید.

از این لینک می توانید وارد سامانه ثبت نام شوید.

ساعت : 13:50 -  روز  : دو شنبه  - 12 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :248