رییس دانشگاه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت دیدار کرد

دکتر کوچکی در جلسات جداگانه ای با دکتر فراهانی معاون فرهنگی دانشجویی وزارت متبوع و مدیران آن معاونت  دکتر عطوفی مدیر کل دانشجویی و دکتر لله گانی مدیر کل فرهنگی دیدارکرد.

به گزارش وبدا، دکتر فراهانی در این دیدار ضمن اشاره به جایگاه خاص دانشگاه علوم پزشکی کاشان در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور گفت: دانشگاه علوم پزشکی کاشان در حوزه فرهنگی و قرآنی و دانشجویی از دانشگاههای درخشان کشور است .

دکتر کوچکی نیز در این دیدارها  ضمن ارائه برنامه های حوزه فرهنگی دانشجویی دانشگاه، به بیان برخی مشکلات و  دغدغه های این  حوزه پرداخت.

گفتنی است: در این دیدار  که در روز سه شنبه مورخ ۱۳ تیرماه جاری در دفتر معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت برگزار شد ، معاونان فرهنگی دانشجویی، تحقیقات و فناوری و مدیران دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز رییس دانشگاه را همراهی نمودند.

ساعت : 11:40 -  روز  : چهار شنبه  - 14 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :216