نشست رئیس دانشگاه با اعضاء هیأت بورد گروه اطفال وزارت بهداشت

نشست رئیس دانشگاه با اعضاء هیأت بورد گروه اطفال وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز سه شنبه مورخ10 تیرماه سال جاری برگزار شد.

به گزارش وب دا، این نشست به منظور بررسی ظرفیت های دانشگاه در خصوص ادامه تربیت دانشجویان مقاطع دستیاری و پزشکی عمومی رشته اطفال صورت گرفت.

این گزارش حاکیست: دکتر نادر ممتاز منش و دکتر محمد مهدی تقدیری اعضاء هیات بورد و حسین ترکمن کارشناس گروه اطفال وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز از امکانات و فضاهای آموزشی و تحقیقاتی گروه و مراکز مرتبط با گروه در مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی بازدید به عمل آوردند.

بر اساس این گزارش، اعضاء هیأت بورد گروه اطفال وزارت بهداشت نیز نشستی جداگانه با مسئولین دانشکده پزشکی داشتند.

گفتنی است در پایان نشست هر یک از اعضاء دیدگاه های خود را در این راستا بیان کردند.

ساعت : 13:53 -  روز  : چهار شنبه  - 11 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :265