شورای عالی طرح های عمرانی دانشگاه برگزار شد

شورای عالی طرح های عمرانی با حضور رئیس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی و مدیران ستادی دانشگاه روز پنجشنبه مورخ 12/05/96 در دفتر ریاست برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این نشست اظهار داشت: افزایش یا کاهش مبلغ قراردادهای عمرانی پس از طرح در شورای عالی طرح های عمرانی و تصویب آن قابل اجرا می باشد.

روند اجرای پروژه بیمارستان 200 تختخوابی بقیه اله الاعظم(عج)،مجتمع آموزشی ومهارت بالینی فرقانی، کلینیک دندانپزشکی، پردیس دانشگاهی، خوابگاه دانشجویی، مراکز خدمات جامع سلامت، ‌پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت در این نشست بررسی شد.

استفاده از تسهیلات بانکی و اوراق بها دار جهت تکمیل پروژه های عمرانی، اخذ مجوز و تامین انشعابات پروژه های عمرانی و تجهیز پروژه های قابل افتتاح دانشگاه از مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

ساعت : 13:22 -  روز  : یکشنبه  - 15 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :189