برگزاری جلسه ستادی برنامه عملیاتی حوزه درمان دانشگاه

سومین جلسه ستادی برنامه عملیاتی حوزه درمان در دانشگاه علوم پزشکی کاشان  برگزار شد.

به گزارش وب دا ؛ این جلسه با حضور رئیس دانشگاه، معاون درمان، رئیس مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی، مدیرگروه قلب وعروق دانشگاه و کارشناسان مربوطه تشکیل شد.

گفتنی است در این جلسه که در روز یکشنبه مورخ 15 مرداد ماه 96 برگزار گردید ؛رئیس دانشگاه و سایر اعضای حاضر، ضمن بررسی فعالیت های مداخلات درمانی در زمینه سکته حاد قلبی، درمورد ارتقای کمی وکیفی برنامه فوق تأکید نمودند  و در نهایت با ارائه مشکلات موجود در این زمینه،تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

ساعت : 13:39 -  روز  : دو شنبه  - 16 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :215