برپایی غرفه پروژه های عمران سلامت کاشان

غرفه های پروژه های عمرانی سلامت دانشگاه با مشارکت خیرین سلامت شهرستان های کاشان و آران و بیدگل، با همکاری روابط عمومی دانشگاه و معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه روز دوشنبه مورخ 16/5/96 در محل میدان 15 خرداد برپا شد.

به گزارش وب دا، سرپرست روابط عمومی دانشگاه، به اهمیت اطلاع رسانی به عموم مردم در راستای خدمات و اقدامات انجام شده در زمینه پروژه های عمرانی سلامت توسط دانشگاه و نیز معرفی خیرین سلامت به عنوان حامیان دانشگاه اظهار داشت: این غرفه نیز در این راستا برپا گردید.

حوریه زاهد افزود: در این غرفه ضمن نمایش عکس هایی از کلیه پروژه های عمرانی ساخته شده در دولت یازدهم، بروشورهایی حاوی مشخصات خیرین سلامت و مشارکت آنان در این پروژه ها در میان مردم توزیع می شود.

به گفته وی، شرکت فعالانه و قابل توجه خیرین و حامیان سلامت در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در این پروژه ها نکته حائز اهمیت در خصوص این نمایشگاه است.

سرپرست روابط عمومی دانشگاه، از مسئولین، پرسنل، همکاران و حامیان سلامت و عموم مردم دعوت به عمل آورد تا از این غرفه که به مدت یک هفته برپا می باشد، بازدید به عمل آوردند.

ساعت : 10:11 -  روز  : سه شنبه  - 17 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :35