موفقیت یکی از دانشجویان پزشکی در کسب سهمیه ویژه استعدادهای درخشان در آزمون دستیاری

معاونت آموزشی دانشگاه، از موفقیت یکی دانشجویان پزشکی در کسب سهمیه ویژه استعدادهای درخشان در آزمون دستیاری خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر همایون نادریان گفت: درچهل و چهارمین آزمون دستیاری تخصصی پزشکی، زهره رضاوندی دانشجوی پزشکی ورودی سال89 این دانشگاه توانست با استفاده از "آیین نامه تسهیلات ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر" در رشته تخصصی رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران پذیرفته شود.

وی افزود: افرادی که حائز حداقل چهل امتیاز در حیطه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی از موارد مندرج در آیین نامه مربوطه شوند، می توانند با کسب 90 درصد نمره آخرین نفر پذیرفته شده در رشته محل انتخابی، به صورت مازاد پذیرفته شوند.

دکتر نادریان، با بیان اینکه در سالیان گذشته دو نفر از دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه شامل الهه میانه ساز و مرضیه عالی نژاد موفق به کسب امتیاز لازم برای برخواردی از آیین نامه مذکورگردیده اند، از زحمات و پیگیری های دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه تشکر کرد.

وی اظهار امیدواری کرد: در سال های آینده تعداد بیشتری از دانشجویان به کسب این سهمیه نائل و برای دانشگاه افتخارآفرین شوند.

معاون آموزشی، همچنین از همکاری معاونین تحقیقات و فن آوری و دانشجویی فرهنگی دانشگاه و سایر اعضای کمیسیون حمایت از استعدادهای درخشان به سبب همکاری شان در اجرای صحیح آیین نامه ها و معرفی دانشجویان ذی صلاح به وزارت متبوع قدردانی کرد.

وی،این موفقیت ارزنده را به این دانشجوی استعداد درخشان، اعضای کمیسیون حمایت ازاستعدادهای درخشان، اعضای علمی دانشگاه، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تبریک گفت.

ساعت : 10:50 -  روز  : دو شنبه  - 30 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :289