پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز پزشک و دارو ساز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در پیامی روز پزشک و دارو ساز را به جامعه پزشکی، اساتید، اعضای هیات علمی، پزشکان و داروسازان شاغل در دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام دکتر ابراهیم کوچکی به شرح ذیل است:

یکم شهریور ماه، زاد روز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته و نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا به عنوان روز پزشک و پنجم شهریور به مناسبت میلاد محمد زکریای رازی پزشک، فیلسوف و شیمی دان ایرانی به عنوان روز داروساز نامگذاری شده است.

بی تردید توفیق خدمتگزاری به مردم یکی از بهترین هدایای الهی است و تلاش برای تأمین سلامت به عنوان بزرگترین موهبت الهی پاداشی عظیم دارد و ذخیره ای است غنی برای آخرت که نصیب بندگان صالح و خداجوی می شود.

از دیدگاه اسلام و فرهنگ غنی اسلامی، ارزش گرانقدر پزشک و فعالیت حرفه ای طبیب از جایگاه و مرتبه رفیع و قداست خاصی برخوردار است و بدانجا که احیای جانی برابر با حیات همه جان هاست.

در تکمیل زنجیره ارزشمند درمان برای یک بیمار دردمند،  بدون شک، داروساز یکی از اصلی ترین حلقه های به هم تنیده شده و موثر مورد نیاز در این مسیر مقدس است که در  تلاش برای شفای بیمار نقشی بی مانند دارد. ضرورت دارو و داروسازی و نقش آن در تامین سلامت بیماران اهمیت و جایگاه ویژه ای دارد؛ این خود بهانه ای است تا همت والای این قشر دیگربار ستوده شود.

بدون تردید با ابلاغ سیاست‌های کلی سلامت توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور چشم اندازی روشن از توسعه را در ایران اسلامی نمایان ساخته که بی شک ارتقای سلامت، نیازمند همدلی و همزمانی آحاد جامعه به ویژه مشارکت و تعامل دست‌اندرکاران حوزه سلامت است.

اینجانب روز پزشک و داروساز را به جامعه پزشکی شاغل در دانشگاه تبریک عرض می نمایم و امیدوارم  این عزیزان در سایه ایزد منان، همواره هدف عالی شفابخشی را که فطرت آشنای تمامی انسان هاست، سرلوحه تلاش بی وقفه خود قرار دهند.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ساعت : 13:18 -  روز  : سه شنبه  - 31 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :255