رئیس اداره خاورمیانه و خلیج فارس وزارت امور خارجه:

تحولات منطقه متاثر از انقلاب اسلامی است

رئیس اداره خاورمیانه و خلیج فارس وزارت امور خارجه گفت: تحولات منطقه متاثر از انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر مجتبی فردوسی پور در نشست سیاسی "بررسی تحولات سوریه" در دانشگاه با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری در مورد تحولات منطقه خاورمیانه با عنوان "بیداری اسلامی" افزود: تحولاتی که در منطقه خاورمیانه رخ داده بیداری اسلامی است.

وی تصریح کرد: وجود مرزهای اسلامی و قطب انرژی در این منطقه زمینه نزاع و درگیری را ایجاد می کند.

وی اظهار داشت: در مورد تحولات منطقه خاورمیانه ما قائل به تئوری توطئه نیستیم چرا که آمریکایی ها نتوانستند تحولات این منطقه را مدیریت کنند.

رئیس اداره خاورمیانه و خلیج فارس وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه در یک انقلاب اجتماعی وجود سه رکن رهبری، ایدئولوژی و بسیج توده ای مردم الزامی است، اذعان داشت: تحولات این منطقه انقلاب سیاسی یا قیام اند.

دکتر فردوسی پور ادامه داد: بیداری اسلامی یک انقلاب سیاسی است که راس هرم نظام در آن نابود شده اما ساختار کلی آن محفوظ باقی می ماند.

وی، همچنین در مورد تحولات رخ داده در کشور سوریه نیز اذعان داشت: وضعیت پیش آمده در کشور سوریه با وضعیت منطقه شمال آفریقا و خاورمیانه متفاوت است.

وی ضمن اشاره به اینکه شکاف میان حاکم و محکوم و سبقت مردم از حکومت زمینه سرنگونی رژیم را ایجاد می کند، گفت: چنین وضعیتی در سوریه به وجود نیامده است.

وی افزود: کانون مبارزات علیه رژیم غاصب صهیونیستی، سوریه است و مردم این کشور به خاک و وطن خود و مقابله با صهیونیسم وفادارند.

به گفته وی، مردم و حکومت در سوریه در یک جبهه نزاع علیه رژیم غاصب صهیونیسم انسجام محکمی دارند که این وضعیت در دیگر کشورهای عربی وجود ندارد.

وی با اشاره به حمایت 65 درصد مردم سوریه از حکومت تصریح کرد: مطالبات و خواسته های مردم سوریه به حق است.

وی اظهار داشت: آمریکا و کشورهای اروپایی در صددند راهبرد بین المللی 'کوفی عنان' را بر هم بزنند تا مسئله سوریه را در شورای امنیت سازمان ملل مطرح کنند و با این کار ضمن ضربه به جبهه پایداری و مقاومت، امنیت رژیم جعلی صهیونیسم را فراهم کنند.
گفتنی است این نشست به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برگزار شد و با پرسش و پاسخ پایان یافت.

ساعت : 13:36 -  روز  : شنبه  - 27 /  3 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :500