پیام تبریک مشاور امور بانوان رییس دانشگاه به مناسبت قهرمانی تیم والیبال بانوان دانشگاه

مشاور امور بانوان رییس دانشگاه در پیامی قهرمانی تیم والیبال بانوان دانشگاه در دومین المپیاد کارکنان دانشگاه های علوم پزشکی کشور را تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام دکتر طاهره مازوچی به شرح ذیل  می باشد:

فتح سکوی نخست والیبال بانوان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، مایه مباهات و افتخار فراوان است.

این عنوان پر شکوه که در حضور تیم‌های نامدار دانشگاه های علوم پزشکی کشور بدست آمد، حاصل زحمات شبانه‌روزی بازیکنان والیبال، مسئولین و مربیان، در سایه برنامه‌ریزی، همراهی و همدلی است.

اینجانب ضمن تبریک این قهرمانی به جامعه دانشگاهی، کلیه اعضای تیم و خانواده های گرامیشان، آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون برای این عزیزان دارم. از اینکه موجبات شادی همکاران و سربلندی دانشگاه را فراهم کردید، از شما تشکر می‌کنم. به امید روزهای بهتر و پربارتر برای ورزش دانشگاه

دکتر طاهره مازوچی

مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ساعت : 13:58 -  روز  : دو شنبه  - 6 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :257