فرآیند ثبت نام دانشجویان جدیدالورود در معاونت فرهنگی و دانشجویی

ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن بهار علم و دانش و فرارسیدن سال تحصیلی جدید و خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی ۹۷-۹۶، به اطلاع می رساند فرآیند ثبت نام شما عزیزان در اطلاعیه زیر ذکر شده است. پس از مطالعه دقیق این صفحه، ضروری است کلیه مراحل را جهت دریافت تسهیلات دانشجویی و فرهنگی طی نمایید.

فرایند ثبت نام حضوری دانشجویان جدید الورود(کلیک کنید.(

دانشجویان محترم لطفا فرم های زیر را پرینت نموده و تکمیل شده آن را در هنگام ثبت نام حضوری تحویل کارشناسان مربوطه نمایید.

• لازم به ذکر است تکمیل تمامی فرمهای ذیل جهت تکمیل فرآیند ثبت نام ضروری می باشد.

۱-فرم تعهد نامه محضری جهت دریافت خوابگاه یا تسهیلات رفاهی (الزامی و مهم)

دانشجویان متقاضی خوابگاه و وامهای دانشجویی باید فرم تعهد محضری را در یکی از دفاتر اسناد رسمی ثبت و سپس اطلاعات مربوطه را در پرتال دانشجوییوارد نموده و در زمان     ثبت نام حضوری اصل آن را تحویل کارشناس اداره رفاه دهند.

***در صورت عدم تحویل فرم تعهدنامه محضری در موعد ثبت نام علاوه بر محاسبه وعده های غذایی دانشجو به صورت آزاد، دانشجو از تسهیلات رفاهی شامل اسکان در خوابگاهها و وام های دانشجویی بهره مند نخواهد شد.

۲- فرم مشخصات فرهنگی ( تحویل کارشناس فرهنگی گردد)

۳- فرم مشخصات والدین (تحویل کارشناس فرهنگی گردد)

۴-  فرم اطلاعات ورزشی دانشجو (تحویل کارشناس تربیت بدنی گردد)

۵-فرم انضباطی( تحویل کارشناس شورای انضباطی دانشجویان گردد)

۶-   فرم مشخصات دانشجویان شاهد و ایثارگر ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر(تحویل کارشناس ستاد شاهد گردد)

۷- مراجعه به کارشناس اداره مشاوره

۸- فرم شناسنامه سلامت :(مهم و ضروری )

فرم گواهی سلامت:(مهم و ضروری )

***  دانشجویان موظفند به نزدیکترین مرکز جامع سلامت خدمات محل ســـکونت خود مراجعه و نسبت به تکمیل  فرم سلامت (فرم مندرج در بند ۸ ) و اخذ گواهی تندرستی با مهر و امضا ی پزشک محل سکونت خود اقدام نمایند. ( این فرم در محل ثبت نام تحویل کارشناس بهداشتی، درمانی گردد)

* تلفن های ضروری معاونت:

۰۳۱-۵۵۵۴۰۰۲۱-۶۲۷

آقای درودگر

دورنگار: ۵۵۵۷۹۰۲۸- ۰۳۱

ویژه دانشجویان متقاضی خوابگاه:

اطلاعیه اداره امور خوابگاه ها برای متقاضیان جدیدالورود کلیک کنید.

لازم است دانشجویان متقاضی خوابگاه نسبت به ثبت اطلاعات و تکمیل صفحه شخصی خویش در سامانه اتوماسیون خوابگاه ها در سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی اقدام نمایند. عواقب عدم تکمیل صفحه مذکور برعهده دانشجو می باشد.

منبع: مـــفدا

ساعت : 10:11 -  روز  : پنج شنبه  - 16 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :89