در سیزدهمین المپیاد ورزشی دختران دانشگاههای علوم پزشکی کشور:

دانشجوی دانشگاه موفق به کسب مدال نقره مسابقات شطرنج شد

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه گفت: دانشجوی دانشگاه موفق به کسب مدال نقره مسابقات شطرنج در سیزدهمین المپیاد ورزشی دختران دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد.

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا گیلاسی افزود: فاطمه پورمند دانشجوی رشته رادیولوژی و عضو تیم شطرنج کاروان ورزشی دانشگاه در این مسابقات از بین ۶۰ ورزشکار، موفق به کسب مقام دوم این مسابقات شد.

وی تصریح کرد: پورمند پس از انجام ۹ دور مسابقه با ۷ برد و یک تساوی با کسب 7 و نیم امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفت.

دکتر گیلاسی، با بیان اینکه مسابقات شطرنج سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان علوم پزشکی کشور به روش سوئیسی انفرادی قرعه کشی شد، ادامه داد: این مسابقات به صورت فشرده در ٦روز متوالی، صبح و عصر انجام شد و در پایان بازیکنانی که حائز بیشترین امتیاز ممکن در جدول بودند، رده بندی شدند.

شایان ذکر است آرش راجی مربی و داور فدراسیون شطرنج  تیم شطرنج دانشگاه را در این المپیاد همراهی می کرد.

لازم به ذکر است: محدثه سادات گلسرخی با کسب ۹ امتیاز از دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جایگاه نخست و فهیمه طالبی با کسب ۶ و نیم امتیاز در سکوی سوم این رشته قرار گرفتند.

گفتنی است در مسابقات شطرنج به سبک سوئیسی انفرادی، شطرنج بازان پس از انجام ٩ دور مسابقه به  مدت زمان ٩٠دقیقه (زمان اصلی)، ٣٠ثانیه زمان جایزه برای هر حرکت در اختیار داشتند.

ساعت : 13:50 -  روز  : سه شنبه  - 21 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :39