آزمون کارشناسی ارشد سال 91 همزمان با سراسر کشور در دانشگاه برگزار می شود

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه گفت: آزمون کارشناسی ارشد سال 91 همزمان با سراسر کشور، پنج‌شنبه و جمعه  1و 2 تیرماه سال جاری در دو نوبت صبح و بعدازظهر در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر علیرضا سلیمانی افزود: در این آزمون 583 نفر (186 مرد و 397 خانم) در رشته های مختلف بهداشتی درمانی حضور دارند.

به گفته وی، بیشترین شرکت کننده در رشته های پرستاری، مامایی و روان شناسی بالینی است.

شایان ذکر است کلیه اطلاعات مربوط به این آزمون مانند دریافت کارت ورود به جلسه، قراردادن کلید اولیه سئوالات و ... در پایگاه اطلاع رسانی www.sanjeshp.ir  موجود می‌باشد.

شرکت کنندگان باید یک ساعت قبل از شروع آزمون در حوزه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان حضور یابند.

ساعت : 13:37 -  روز  : یکشنبه  - 28 /  3 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :645