رئیس مرکز جهانی آموزش و پرورش خلاق در مالزی در دانشگاه:

باید فعالیت های فرهنگی را به سمت خودگردانی توسط دانشجوها پیش برد

رئیس مرکز جهانی آموزش و پرورش خلاق در مالزی گفت: فعالیت فرهنگی را از طریق جمعی از کارشناسان و کانون‌ها به سمت خودگرانی توسط دانشجویان پیش برد و در عین شادابی و اثربخشی حریم‌ها را رعایت کنیم.

دکتر عبدالرضا کردی عصر روز سه شنبه مورخ 18 آبان سال جاری در جمع کارشناسان و فعالان فرهنگی دانشگاه اظهار داشت: میزان مطالعه در فعالان فرهنگی باید بیشتر از سایر دانشجویان باشد.

معاون پژوهش انجام مطالعات خانواده در ایران افزود: فعالان فرهنگی ضمن حفظ ارزش ها باید در انجام فعالیت خود به روز بوده و از روش‌های نو استفاده کنند.

این استاد دانشگاه بیان داشت: اولویت فرهنگی دانشگاه باید تمرکز بر هویت دینی باشد که با حل شدن مسائل مربوط به این حوزه موارد دیگر نیز حل می شود.

این گزارش حاکیست: در پایان جلسه عبدالرضا کردی به سوالات فعالان فرهنگی پاسخ داد.

وی، پس از پایان برنامه به همراه جمعی از دانشجویان و کارشناسان فرهنگی با حضور در جوار یادمان شهدای گمنام دانشگاه برای شهدا قرائت فاتحه نمود.

ساعت : 11:28 -  روز  : پنج شنبه  - 20 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :24