نشست شورای شهر کاشان با محوریت حوزه سلامت

نشست شورای شهر کاشان با محوریت حوزه سلامت با حضور رییس دانشگاه و جمعی از مسئولین دانشگاه و شهرستان  روز شنبه مورخ 6/8/96 تشکیل شد.

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه در این نشست اظهار داشت: وظیفه مسولین، خدمت رسانی به مردم است که بخشی توسط دانشگاه علوم پزشکی و بخشی دیگر توسط بقیه مسولین شهر انجام می شود.

دکتر ابراهیم کوچکی اذعان داشت: بر اساس قانون، وظیفه دانشگاه علوم پزشکی تامین بهداشت و سلامت و ارتقاء آن است لذا برای خدمت دهی هر چه بهتر، باید امکانات را توسعه دهیم که آن نیز تعریف شده است و تمامی بودجه ها مشخص شده و برنامه ریزی شده است.

دکتر حسین نیک زاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این نشست در خصوص ارتقای خدمات درمانی و سلامت شهرستان مطالبی را بیان کرد.

ساعت : 12:45 -  روز  : یکشنبه  - 7 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :285