مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج پایگاه حضرت حمزه سیدالشهداء (ع)  برگزار شد

به مناسبت روز بسیج:

مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج پایگاه حضرت حمزه سیدالشهداء (ع) برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج پایگاه حضرت حمزه سیدالشهداء (ع)  دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور رییس دانشگاه، جانشین فرمانده نیروی مقاومت بسیج سپاه کاشان، مسئول بسیج ادارات امام رضا (ع)  و ... امروز یکشنبه مورخ 5/9/96 در جلسه هئیت رییسه دانشگاه  برگزار شد.

به گزارش وب دا،  رئیس دانشگاه  هدف از برگزاری این مراسم را تقدیر از خدمات  علیرضا کاشانی نژاد و  معارفه حمیدرضا حسین زاده  به عنوان مسئول بسیج پایگاه حضرت حمزه سیدالشهداء (ع) بیان نمود.

دکتر ابراهیم کوچکی با اشاره به اینکه نقش بسیج در جهت حفظ نظام اسلامی و پاسداری از ارزش های اسلامی و انقلاب بسیار تاثیر گذار است، ابراز داشت: بسیج می تواند در ادارات و دستگاه های اجرایی در جهت تکریم ارباب رجوع به ارائه خدمت خالصانه بپردازد.

وی  در پایان  از تلاشهای  وافر علیرضا کاشانی نژاد  در جهت اهداف بسیج ادارات در دانشگاه  تقدیر و تشکر کرد.

سرهنگ شبان زاده جانشین فرمانده نیروی مقاومت بسیج سپاه کاشان  نیز در این مراسم ضمن تاکید بر ضرورت و اهمیت بسیج ادارات اظهار داشت: نقش بسیج در جذب، آموزش، سازماندهی، حفظ انسجام و بکارگیری نیروهای مردمی، تجهیز و پشتیبانی آنان به عنوان مأموریت اصلی بسیج بسیار حائز اهمیت است.

محسن محمد نظری مسئول بسیج ادارات امام رضا (ع) نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته بسیج ، از زحمات ارزنده و بی دریغ علیرضا کاشانی نژاد تقدیر و برای حمیدرضا حسین زاده در این مسئولیت آرزوی  موفقیت کرد.

ساعت : 14:27 -  روز  : یکشنبه  - 5 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :404