به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج

گردهمایی بسیجیان دانشگاه برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، گردهمایی بسیجیان دانشگاه به همت پایگاه های حضرت زینب (س)، حمزه سید الشهداء و بسیج جامعه پزشکی روز چهارشنبه مورخ 8/9/96 در سالن دکتر دکتر قریب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب دا، مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در این نشست، ضمن تبریک هفته بسیج و تشکر از حضور بسیجیان در جلسه، به ارائه گزارشی از فعالیت های بسیج جامعه پزشکی پرداخت.

دکتر محمد افشار، با اشاره به اقدامات این کانون در بخش های مدیریت درمان، پژوهش و خدمت رسانی در روستاها و مناطق محروم اظهار داشت: در حوزه فرهنگی اقدامات زیادی انجام نداده ایم و آماده دریافت نظرات و پیشنهادات برای تقویت این بخش هستیم.

مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه همچنین اظهار امیدواری کرد: این گردهمایی ها در جهت تقویت نظام، اسلام و تشیع باشد.

حجت الاسلام والمسلمبین حبیب اله یوسفی نیز در ادامه، در خصوص بسیج، اهداف و وظایف بسیج سخنانی را بیان کرد.

وی گفت: بنیانگذار جمهوری اسلامی چند ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی و قبل از تهاجم دشمن، فرمان تشکیل بسیج (5 آذر 1358) را  دادند و در جنگ تحمیلی وظیفه بسیج تربیت نیرو و مبارزه بود که به خوبی این وظیفه را انجام داده و امروز بسیج در جبهه فرهنگی باید عمل کند.

حجت الاسلام والمسلمبین یوسفی، با اشاره به اینکه بسیج فرهنگی، افسر و سرباز می خواهد، افزود: امروز اصلی ترین جنگ دشمن تهاجم فرهنگی است و باید هشدار مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص تهاجم فرهنگی را جدی بگیریم چون دشمن ما دشمن قدرتمندی است.

وی تصریح کرد: بسیج در بعد نظامی خیلی موفقیت داشته است اما در بعد فرهنگی خیلی موفق نبوده و دشمن به قول مقام معظم رهبری (مدظله العالی) دین و  اعتقاد ما را نشانه گرفته و تا تمام باور و عقیده ما را از بین نبرد؛ بیکار نمی نشیند.

ساعت : 9:55 -  روز  : پنج شنبه  - 9 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :226