امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی کاشان و پژوهشگاه فضایی ایران

دانشگاه علوم پزشکی کاشان و پژوهشگاه فضایی ایران (سامانه های حمل و نقل فضایی) تفاهم نامه پنج ساله همکاری، امضا کردند.

به گزارش وب دا، این تفاهم‌نامه، در تاریخ 6/10/96 بین معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و مرکز فضایی سامانه های حمل و نقل فضایی امضاء شد.

معاون پژوهشی دانشگاه با اعلام این خبر اظهار داشت:  تفاهم‌نامه مذکور با موضوع استفاده بهینه از ظرفیت های طرفین در انتقال تجربیات، تعریف برنامه های  مشترک تحقیقاتی، علمی،  استفاده از ظرفیت های بالقوه طرفین و آشنایی مجموعه دانشگاهی با برنامه های روبه پیشرفت و غرور انگیز فضایی کشور در 2 نسخه و 9 ماده به مدت 5 سال منعقد شد.

دکتر غلامعلی حمیدی اظهار داشت: فاز اول این تفاهم نامه  تعیین نمایندگان از طرفین و برگزاری جلسات ماهیانه و تعیین اولویت پژوهشی و تحقیقاتی طرفین تعریف شده است.

وی با اشاره به امکانات ، زیرساخت ها و آزمایشگاه های بسیار مجهز  مرکز فضایی سامانه های حمل و نقل فضایی در حوزه های مختلف بویژه در حوزه سلامت، ایمنی و مباحث زیست محیطی  ابراز امیدواری کرد امضای این تفاهم‌نامه ظرفیت بالایی را برای کارهای مشترک آتی فراهم آورد.

ساعت : 10:57 -  روز  : یکشنبه  - 17 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :73