مراسم تقدیر از دانشجویان نمونه آموزشی تحصیلی شاهد و ایثارگر

مراسم تقدیر از دانشجویان نمونه آموزشی تحصیلی شاهد و ایثارگر با حضور رییس دانشگاه و اساتید مشاور شاهد و ایثارگر و مسئولین بنیاد شهید کاشان در سالن شهدا ستاد مرکزی روز چهارشنبه مورخ 20/10/96برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر کوچکی رئیس دانشگاه در این مراسم، ضمن تقدیر از دانشجویان مقام گفت: شما دانشجویان شاهد باعث افتخار در دانشگاه هستید و مقام آاوری شما در ارتقاء فرهنگ شهادت موثر است.

دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه، به بیان گزارشی از نحوه انتخاب دانشجویان برتر علمی (جایزه ملی ایثار) بر اساس ایین نامه وزارت متبوع پرداخت.

دکتر مازوچی گفت: هدف از برگزاری جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار شناسایی و معرفی دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زمینه سازی برای مشارکت فعال این دانشجویان و ارتقاء علمی آنان می باشد.

لازم به ذکر است: در این مراسم از کلیه دانشجویان منتخب منطقه ای و دانشگاهی با اهدا هدیه ولوح تقدیر قدر دانی شد.

اسامی سه نفر از دانشجویان برتر علمی پژوهشی دانشگاه:

نعیمه داوودی نفر اول رشته پزشکی

سید صالح قرشی نفر سوم رشته پزشکی

محمدصالح هدائیان  نفر سوم رشته دندانپزشکی

ساعت : 12:37 -  روز  : پنج شنبه  - 21 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :63