در آیین افتتاحیه پنجمین همایش ملی قرآن و عترت:

چهره های قرآنی نظام سلامت تجلیل شدند

چهره‌ های قرآنی نظام سلامت در آیین افتتاحیه پنجمین همایش ملی قرآن، عترت و سلامت ویژه پزشکان، پیراپزشکان، دستیاران و دانشجویان، امروز پنجشنبه 5/11/96 در دانشگاه علوم پزشکی کاشان تجلیل شدند.

به گزارش وب دا، در این مراسم از دکتر محمد رضا شریف عضوهیات علمی و دکتر سید علیرضا طلایی عضو هیات علمی و مدیر دانشجویی و همسرش مژگان محمدی فر (زوج طلایی) دانشجو دانشگاه علوم پزشکی کاشان و فاطمه عابدینی دانشجو دانشگاه‌ علوم پزشکی قم تقدیر شد.

این تقدیر با حضور دکتر محمد رضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و دکتر علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور و همچنین حجت الاسلام محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز و حجتالاسلام محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و... با اهدای لوح و جوایزی ویژه انجام شد.

شایان ذکر است نخستین دوره تکریم و تجلیل از چهره‌های قرآنی نظام سلامت از سال ۹۴ در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌ الله(عج) آغاز شد و امروز  سومین مراسم تقدیر از  این چهره‌های قرآنی نظام سلامت است که در دانشگاه علوم پزشکی کاشان انجام گردید.

همچنین دومین دوره تکریم از چهره‌های قرآنی نظام سلامت در سال ۹۵ در حاشیه بیست و یکمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در مشهد برگزار شد.

ساعت : 10:43 -  روز  : پنج شنبه  - 5 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :159