برگزاری کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه و پدافند غیرعامل شورای هماهنگی مدیریت بحران کاشان

سومین کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه و پدافند غیرعامل شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان کاشان  روز شنبه 12/12/96 در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر ریاحی دبیر کمیته پدافند غیر عامل شهرستان کاشان، در خصوص اقدامات انجام شده و در حال اجرا در حوزه درمان و فوریت های پزشکی گزارش مبسوطی را ارائه کرد.

مدیر مرکز مدیریت بحران و کنترل حوادث فرمانداری شهرستان کاشان نیز، بر فرآیند تشکیل و آماده سازی گروه های همیار و تیم پزشکی اضطرار در بحران با عنایت به ظرفیت ها و پتانسیل موجود در ساماندهی تیم های اورژانسی حادثه تاکید کرد.

مهندس مزروعی، برنامه ریزی با هدف  آمادگی  بیشتر در بحران و حوادث را از  اولویت های  برنامه  سال 97 برشمرد و  شفاف سازی و استفاده از ظرفیت های موجود و حضور روسای بیمارستان ها را در کارگروه جهت عملیاتی شدن برنامه ها ضروری دانست.

معاون غذا و دارو، مسئول دفتر فنی و نماینده معاونت درمان دانشگاه نیز در پایان، به ارائه گزارش عملکرد بحران در سال 96 حوزه های خود پرداختند.

ساعت : 13:38 -  روز  : یکشنبه  - 13 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :244