رییس مرکز امور هیات علمی:

استاد دانشگاه بودن از همه مسئولیت ها بالاتر است

رییس مرکز امور هیات علمی گفت: عضو هیات علمی بودن دانشگاه های علوم پزشکی تنها جایگاهی است که از همه مسئولیت ها بالاتر است.

به گزارش وب­دا دکتر انوشیروان محسنی بندپی افزود: هر کسی در هر مسئولیتی که هست و از مسئولیتی که فارغ می شود، حتی اگر رییس جمهور باشد، آرزو می کند در کسوت استادی دانشگاه و عضویت هیات علمی دانشگاه به خدمت خود ادامه دهد.

وی اظهار داشت: در سند چشم انداز و قانون برنامه پنجم و راهبردهای رهبر معظم انقلاب، وظایفی به ما محول شده است که باید آنها را به سرانجام برسانیم.

وی اضافه کرد: باید شرایطی فراهم کنیم که استاد بودن و پژوهش محور بودن به عنوان یک محور اساسی مورد توجه قرار گیرد.

دکتر محسنی بندپی اهم برنامه های خود در مرکز امور هیات علمی را چنین برشمرد: ارتقای جایگاه و ساختار مرکز، ایجاد وحدت رویه در هماهنگ سازی و پیشبرد برنامه های امور هیات علمی دانشگاه ها، تبدیل مرکز به بازوی مشورتی، فکری و تخصصی با همفکری معاونان و مدیران وزارتخانه، توجه به اجرای قانون تمام وقت شدن اعضای هیات علمی، توجه بیشتر به رفاه استادان و تقویت صندوق های رفاهی استادان در دانشگاه ها، رفع مشکلات هرم سنی و توزیع متناسب اعضای هیات علمی در رشته ها و گروه های تخصصی دانشگاه ها.

وی در پایان تصریح کرد: جا دارد از اقداماتی که در گذشته در مرکز امور هیات علمی انجام شده قدردانی کنیم و اقدامات دیگری نظیر اعتماد سازی را که باید بیشتر انجام شود، مورد توجه قرار دهیم.

ساعت : 13:12 -  روز  : چهار شنبه  - 7 /  4 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :565