مراسم تکریم و معارفه مدیر برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه مدیر برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه با حضور رئیس و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و جمعی از مسئولین روز سه شنبه مورخ 28/1/97 در سالن شهداء ستاد دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این مراسم از زحمات علی کوهی مدیر سابق برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد تقدیر و برای محمد صباحی بیدگلی آرزوی موفقیت نمود.

دکتر ابراهیم کوچکی، با اشاره به اهمیت و جایگاه این مدیریت در برنامه ریزی منابع و مصارف دانشگاه سخنانی را بیان داشت.

دکتر حسین نیک زادمعاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، نیز ضمن تقدیر و تشکر از علی کوهی در زمان تصدی مدیریت، برای محمد صباحی بیدگلی آرزوی موفقیت نمود .

وی اظهار داشت: با عنایت به لزوم مدیریت بهینه منابع مالی درجهت رضایت مندی و ارتقاء هر چه بهترخدمات درمانی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی  و ... در سال 97 ، اجرای بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد و احصاء قیمت تمام شده جز اولویت اقدامات این معاونت در سال جاری می باشد.

شایان ذکر است در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و هدایایی از سوی معاون توسعه دانشگاه و مسئولین واحدهای مختلف از تلاش های علی کوهی تقدیر و تجلیل بعمل آمد و نیز حکم انتصاب آقای محمد صباحی بیدگلی قرائت و برای وی در سمت جدید آرزوی موفقیت گردید.

ساعت : 12:39 -  روز  : پنج شنبه  - 30 /  1 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :249