بیمار مرگ مغزی در کاشان با اهداء عضو خود به یک بیمار نیازمند زندگی دوباره بخشید

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: بیمار مرگ مغزی در کاشان با اهداء عضو خود به یک بیمار نیازمند زندگی دوباره بخشید.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجی جعفری گفت: زنده یاد مرحومه مریم علی اکبرزاده شهروند ۶۲ ساله اهل آران و بیدگل  که در اثر سانحه تصادف مصدوم شده و به مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان منتقل و بستری شد.

وی افزود: علی رغم انجام اقدامات درمانی توسط تیم پزشکی، ایشان دچار مرگ مغزی گردید که با رضایت و فداکاری خانواده ایشان و با تلاش و پیگیری پرسنل و پزشکان این بیمارستان جهت اهدا به بیماران نیازمند به تهران اعزام گردید.

معاون درمان دانشگاه تصریح کرد: مرحومه علی اکبرزاده با اهدا کبد خود به هموطنی نیازمند پیوند، جان دوباره بخشید.و با اهدا نسوج چندین بیمار را از رنج معلولیت نجات داد.

وی، ضمن قدردانی و آرزوی صبر و بردباری برای خانواده آن مرحومه برای آن عزیز  علو درجات را از درگاه ایزد منان مسئلت نمود.

گفتنی است داوطلبان اهداء عضو می توانند با مراجعه به معاونت درمان علوم پزشکی کاشان و یا پورتال WWW.ehda.ir  نسبت به تکمیل فرم ودریافت کارت اهداء اقدام نمایند.

ساعت : 9:10 -  روز  : شنبه  - 1 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :201