جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر در آران و بیدگل برگزار شد

جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این جلسه ضمن تاکید بر توجه و پیگیری جدی در مراقبت از بیت المال گفت: مدیران و کارکنان واحد های مختلف با رعایت صرفه جویی و مراقبت از بیت المال بهتر می توانند به مردم خدمت رسانی کنند.

دکتر سید محمد حسین مکی با اشاره به اجرای قانون انطباق امور اداری و پزشکی با موازین شرع در محل کار افزود: رعایت شئونات و موازین اسلامی وظیفه همگانی است و نیاز به برنامه ریزی دارد.

وی توصیه مدیران را در زمینه رعایت موازین شرعی واجب دانست و تصریح کرد: این امر باعث خواهد شد تا همه کارکنان در محیط کار، موازین شرعی و اخلاقی را رعایت کنند.

حجت الاسلام و المسلمین آقاییان نیز در ادامه جلسه ضمن اشاره به آیات و دستورات قرآن کریم در مورد صرفه جویی تصریح کرد: مدیران کلیه دستگاهها باید موکداً به پرسنل موضوع حفظ و حراست از بیت المال را گوشزد کرده تا همه خود را در قبال این امر مسئول و حفظ اموال و صرفه جویی را وظیفه شرعی خود بدانند.

اعضاء شورای امر به معروف و نهی از منکر شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل نیز در این جلسه ایجاد زمینه فرهنگی و آموزش های لازم در روابط، رعایت حریم ها، ایجاد الگو سازی در جامعه و دانشگاه به ویژه برای فرزندان در زمینه های اخلاقی، اجتماعی و اسلامی و ... را از راههای احیاء امر به معروف و نهی از منکر عنوان کردند.
 لازم به ذکر است با پیشنهاد اعضای حاضر در جلسه مقرر شد تا جلسات شورای اداری با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جلسات آموزشی برای کارکنان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این زمینه برگزار شود.

ساعت : 9:28 -  روز  : پنج شنبه  - 8 /  4 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :573