زنگ سلامت در دبیرستان دخترانه شاهد کاشان نواخته شد

زنگ سلامت با حضور معاون بهداشتی، معاون پرورشی و تندرستی آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین شهرستان و دانشگاه در دبیرستان دخترانه شاهد (دور دوم)  روز دوشنبه مورخ 3/2/97 نواخته شد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت هفته سلامت، بر اهمیت آموزش و رعایت سلامت و بهداشت در دوره نوجوانی و دانش آموزی تاکید کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه، بر اهمیت فرهنگ سازی با خود مراقبتی در کلیه ابعاد دوره نوجوانی و دانش آموزی را تاکید کرد و اظهار امیدواری کرد: با اجرای برنامه خود مراقبتی، متضمن سلامتی خود،  همسالان و خانواده هایمان باشیم.

وی، همچنین با اشاره به اهمیت تحرک فیزیکی در دانش آموزان، از آنان خواست تا با برنامه ریزی و دقت در اجرای فعالیتهای روزانه به اقدامات آموزشی، فرهنگی و سلامت خود دست یابند.

دکتر مروجی، به اهمیت طب اصیل سنتی ایرانی به عنوان یک گنج اشاره کرد و ادامه داد: طب سنتی ایرانی برای حفظ سلامتی 6 اصل ضروری به عنوان اصول شش گانه تعریف کرده است و همه افراد به طور روزمره با این اصول برخورد دارند و زندگی بدون آنها مقدور نمی باشد.

وی، از همکاری اداره آموزش و پرورش در راستای اجرای برنامه های سلامت تقدیر و بر ادامه این مشارکت تاکید کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه ، با شاره به آغاز هفته سلامت (یکم تا هفتم اردیبهشت) و شعار امسال این هفته «پوشش همگانی سلامت ، برای همه ، در همه جا » است، گفت: دسترسی فیزیکی پوشش همگانی سلامت برای کلیه افراد و گروه های سنی با اجرای برنامه تحول سلامت ایجاد شده است و نیاز به فرهنگ سازی جهت استفاده از منابع فیزیکی سلامت وجود دارد که از این فرصت ها استفاده شود.

دکتر مروجی، به فعالیت های مدارس مروج سلامت اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به فعالیت های شایسته دبیرستان شاهد در خصوص سلامت  از سال تحصیلی آینده، این دبیرستان نیز جزء مدارس مجری قرار خواهد گرفت.

معاون پرورشی و تندرستی آموزش و پرورش شهرستان کاشان نیز در این مراسم، ضمن بیان سخنانی در خصوص سفیران سلامت دانش آموزی، بر اجرای آموزش های لازم در این خصوص تاکید کرد و از تعامل و مشارکت دانشگاه تقدیر کرد.

این گزارش حاکیست: در این مراسم از دانش آموزان بهداشت یار، مدیریت، کادر دبیرستان و  فعالان دبیرستان شاهد تقدیر و تجلیل شد.

لازم به ذکر است در حاشیه برگزاری این همایش، نمایشگاهی از آثار دانش آموزی در زمینه سلامت، شعار سال و سفره سلامت برپا شده بود.

ساعت : 13:14 -  روز  : دو شنبه  - 3 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :244