مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش دانشگاه با رئیس دانشگاه دیدار کردند

در سالگرد شهادت مظلومانه شهید آیت الله دکتر بهشتی و 72 تن از یاران شهید با وفای انقلاب در حادثه ی تروریستی هفتم تیر، مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش دانشگاه با رئیس دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این دیدار ضمن تبریک و تهنیت اعیاد شعبانیه و همچنین بزرگداشت هفتم تیر و سالگرد شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یارانش، از عملکرد هسته گزینش تقدیر و تشکر کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی با اشاره به حساسیت کار هسته گزینش گفت: باید از خداوند مسئلت نمود که توفیق انجام این کار بزرگ را بدهد و از خدا دائماً بخواهیم که دچار وسوسه های شیطانی نشویم.

رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمار و ارقام موفقیت های هسته گزینش افزود: این موفقیت ناشی از تلاش مدیریت، اعضاء و کارکنان هسته گزینش، عملکرد مطلوب، نظم، سازماندهی و برنامه ریزی در این واحد است.

دکتر اعرابی، در پایان برای تمام کارکنان و اعضاء هسته گزینش دانشگاه آرزوی موفقیت کرد.

مدیر هسته گزینش دانشگاه نیز در ابتدای این دیدار ضمن تبریک و تهنیت اعیاد شعبانیه و بزرگداشت شهادت شهید مظلوم بهشتی و 72 تن یاران شهیدش اظهار داشت: امید است بتوانیم رهروان خوبی برای آن شهیدان بزرگوار و عزیز باشیم.

محمود نعمتیان در ادامه، گزارش عملکرد هسته گزینش را در سال گذشته در محورهای تحقیق، مصاحبه، صدور رأی و تشکیل جلسات صدور رأی، کار گروه های مصاحبه و تحقیق و نیز جلسات مشترک کارگروه ها و اعضاء و کارکنان را بطور مفصل بر اساس شاخصهای مصوب گزینش ارائه کرد.

ساعت : 13:13 -  روز  : پنج شنبه  - 8 /  4 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :596