پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز روابط عمومی

رئیس دانشگاه با صدور پیامی فرارسیدن 27 اردیبهشت "روز روابط عمومی و ارتباطات" را تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام دکتر کوچکی به شرح ذیل است:

مقام معظم رهبری (مدظله العالی): "روابط عمومی آیینه تمام نمای مراکز، سازمان‌ها و نهادهای مختلف است که با هدف بهبود کیفیت خدمت‌رسانی به مردم و ارتقای سطح ارتباطات با بخش های مختلف یک جامعه، ایجاد شده است و در عصر حاضر که عصر ارتباطات سریع می باشد وجود چنین تشکیلاتی آن هم در سطحی متعالی و برخوردار از روش های پیشرفته و البته الکترونیک برای ارتباط و اطلاع رسانی، امری ضروری و غیر قابل اجتناب است".

دنیای امروز عصر ارتباطات و اطلاعات است و در این دهکده جهانی، اطلاعات با سرعت وصف نشدنی در حال مبادله می باشد. امروزه قدرت در دست جوامعی قرار دارد که از نیرومندترین شبکه‌های ارتباطی و به تبع آن بیشترین اطلاعات برخوردار باشند و این یک حقیقت انکارناپذیر در تمدن کنونی جهان است.

اهمیت جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و دورانی که اطلاع‌رسانی در همه عرصه‌ها پیشتاز است، به گونه ای است که موفقیت سازمان‌ها و دوام آنها در عرصه‌ فعالیت های تخصصی به عملکرد روابط عمومی آنها وابسته است. روابط عمومی در سازمان به عنوان نهادی است که می تواند به صورت نظام مند، برنامه ریزی شده و سنجیده در جهت ایجاد، حفظ و گسترش تعامل و تفاهم اقدام کند.

روز ارتباطات و روابط عمومی فرصتی است مغتنم برای بازبینی هوشمندانه و منصفانه در راه های طی شده، فراز و نشیب های فراوان پیش رو و نیز ترسیم چشم اندازی روشن از آینده که می تواند درخور شان و منزلت جوامع امروز طراحی و تدبیر شود.

اینجانب روز ارتباطات و روابط عمومی را  به مدیر، کارشناسان و فعالان زحمت کش و سخت کوش روابط عمومی و واحدهای مختلف دانشگاه که با الهام از هم افزایی، هم اندیشی، همسویی و با تدبیر و امید در جهت تحقق پیام روابط عمومی "همدلی و هم‌زبانی" فعالیت می‌کنند، تبریک و تهنیت عرض کرده، امیدوارم این روز نقطه عطفی در توسعه و تحول روابط عمومی‌ها باشد.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه

ساعت : 12:53 -  روز  : پنج شنبه  - 27 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :36