نخستین نشست شورای دانشگاه برگزار شد

نخستین نشست شورای دانشگاه در سال جاری با حضور رئیس دانشگاه و کلیه اعضا در روز چهارشنبه تاریخ 6/4/97 در محل سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در ابتدای نشست، به اهمیت و نقش شورای دانشگاه در عرصه تصمیم گیری پرداخت و خاطر نشان کرد: کلیه معاونت ها و دانشکده ها از این ظرفیت در جهت پیشبر اهداف دانشگاه استفاده نمایند.

دکتر کوچکی، همچنین بر افزایش بهره وری در دانشگاه تاکید کرد.

این گزارش حاکیست: در ادامه جلسه، گزارش هایی در خصوص بسته های طرح تحول توسط معاونت آموزشی، سامانه نوپا و علم سنجی توسط معاونت تحقیقات و فناوری ارائه گردید.

لازم به ذکر است: در پایان، مصوبات نشست قبلی مرور شد و پیشنهادات جدید مطرح و مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

ساعت : 10:4 -  روز  : پنج شنبه  - 7 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :123