به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر (ع):

رئیس دانشگاه از دو خانواده ایثارگر دانشگاه دیدار کرد

رئیس دانشگاه به همراه معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مسئول دفتر ایثارگران و تعدادی از کارکنان شاغل در دانشگاه از دو خانواده ایثارگر دانشگاه دیدار کرد.

به گزارش وب دا، این دیدارها به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر (ع) از خانواده های محمد رضا هادیان نیاسر و سید علیرضا حسینی صورت گرفت.

رئیس دانشگاه در دیدار از خانواده محمد رضا هادیان جانباز 65 درصد دانشگاه، جویای احوال وی و خانواده ایشان شد و از نزدیک خاطرات زمان مجروحیت این جانباز سرافراز را استماع کرد.

گفتنی است محمد رضا هادیان در سال 1364 در سن 17 سالگی در منطقه فاو در اثر اصابت خمپاره به ناحیه سر، چشم، بازوی راست، ستون فقرات و شکم مجروح و پس از 13 کیلومتر پیاده روی هنگام انتقال به بیمارستان در اثر اصابت گلوله از آمبولانس به اطراف پرتاب می شود و به مدت یک ماه و نیم در بیمارستان قائم مشهد مقدس در حالت کما به سر برده است.

لازم بذکر است وی بعلت ضعیف بودن علائم حیاتی پس از پرتاب از آمبولانس بعنوان شهید در سرد خانه قرار داده می شود که بعد از 48 ساعت هنگام انتقال به کاشان متوجه زنده بودنش شده و به بیمارستان منتقل می شود.

دکتر اعرابی همچنین در دیدار از خانواده سید علیرضا حسینی جانباز 45 درصد، ضمن عرض تبریک ولادت شبیه ترین فرد به پیامبر حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان، خاطرات زمان دفاع مقدس این جانباز سرافراز را استماع کرد.

گفتنی است سید  علیرضا حسینی در سن 16 سالگی در عملیات محرم در منطقه دهلران و موسیان از ناحیه هر دو پا و گوش چپ مجروح شد.

وی، با  23 سال سابقه کار در دانشگاه هم اکنون در حالت اشتغال جانبازان به سر می برد.

همچنین به پاس ارج نهادن به زحمات بی دریغ و صادقانه این دو ایثارگر در دانشگاه به آنان به رسم یادبود لوح تقدیری اهدا شد.

ساعت : 11:30 -  روز  : دو شنبه  - 12 /  4 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :754