جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود شاهد وا یثارگر برگزار شد

نشست ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ویژه دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر سال تحصیلی 97-98 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر طاهره مازوچی دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه در این نشست، ضمن معرفی ستاد شاهد عمده فعالیت های این ستاد را ارائه کرد.

اساتید راهنما و اساتید مشاور در ادامه جلسه معرفی شدند و در پایان هدایایی به رسم یادبود به این دانشجویان تقدیم شد.

لازم به ذکر است: جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر روز یک‌شنبه مورخ ۱۵ مهرماه جاری با حضور اساتید مشاور در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار گردید.

ساعت : 12:29 -  روز  : سه شنبه  - 17 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :80