در بازی های پارا آسیایی 2018جاکارتا؛

مدال طلای کارمند روشندل دانشگاه با قهرمانی تیم ملی گلبال ایران در آسیا

تیم ملی گلبال ایران با حضور کارمند روشندل دانشگاه قهرمان بازی های پاراآسیایی جاکارتا شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، محمد سرنجی استرکی بازیکن ثابت و با سابقه  تیم ملی گلبال جمهوری اسلامی و یکی از بازیکنان  تأثیر گذار ایران نقش بسزایی در قهرمانی تیم ملی گلبال جمهوری اسلامی داشت.

دکتر ابراهیم کوچکی رئیس دانشگاه در پیامی عضویت محمد سرنجی استرکی در تیم ملی گلبال ایران جمهوری اسلامی را موجب غرور جامعه دانشگاهی کاشان دانست و برای ایشان و جامعه ورزشی آرزوی موفقیت های روزافزون کرد.

این گزارش حاکیست: از قهرمانی ملی پوش کاشانی روز دوشنبه 23/7/97 ساعت 17 در پارک مدنی استقبال خواهد شد.

ساعت : 11:33 -  روز  : یکشنبه  - 22 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :164