تقدیر از همکاران روشندل دانشگاه همزمان با روز جهانی عصای سفید

همزمان با روز جهانی عصای سفید از همکاران روشندل دانشگاه تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، مدیر دفتر حوزه ریاست و نماینده معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از زحمات همکاران روشندل تقدیر و تشکر کردند.

براساس این گزارش، عزیزان روشندل نیز در ادامه برخی از مشکلات کاری و رفاهی خود را بیان نموده و مقرر شد در جهت رفع آن ها اقدام شود.

این گزارش حاکیست، در پایان با اهدای شاخه گل از زحمات و خدمات بی وقفه همکاران روشندل تشکر و قدردانی شد.

همچنین از محمد سرنجی استرکی کارمند روشندل دانشگاه که موفق به کسب مدال طلا رشته گلبال بازی های پاراآسیایی 2018جاکارتا شده بود تقدیر شد.

مصطفی جوادی مقدم در مراسم استقبال از این ورزشکار ملی پوش که در ورزشگاه امیرکبیر برگزار شده بود گفت: این کارمند عزیز دانشگاه که تا کنون 9 عنوان جهانی و بین المللی کسب کرده، می تواند الگویی برای توان یابان باشد.

محمد سرنجی نیز در این مراسم به توجه ویژه رئیس دانشگاه به ورزشکاران معلول اشاره کرد و گفت: در طول دو سال اخیر دانشگاه حمایت های ویژه ای از من کرد و با تمرینات سخت و حمایت خانواده، توانستم این مدال را کسب کنم.

ساعت : 9:41 -  روز  : سه شنبه  - 24 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :161