به مناسبت میلاد با سعادت امام زمان (عج):

مراسم جشن نیمه شعبان در آران و بیدگل برگزار شد

مراسم جشن با شکوه نیمه شعبان با همت شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در تالار شهید عربیان این شهرستان سه شنبه شب مورخ 13/4/91 برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این آیین جمعی از مسئولین و مدیران شهرستان آران و بیدگل، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین درمان و بهداشتی دانشگاه و نیز پرسنل حوزه ستادی شبکه، بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی این شهرستان به همراه خانواده هایشان حضور داشتند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد با سعادت حضرت ولیعصر (عج) و خوش آمدگویی به میهمانان، از برگزار کنندگان مراسم تقدیر و تشکر کرد.

دکتر سید محمد حسین مکّی در این مراسم عملکرد شبکه بهداشت و درمان را در بخش های عمرانی-تملک دارایی- درمانی و بهداشتی و پرداخت های پرسنلی رضایت بخش توصیف کرد.
وی با اشاره به اهداف بلند مدت بهداشت و درمان در شهرستان آران و بیدگل افزود: امیدوارم به یاری خداوند متعال، همکاری و همیاری مسئولین دانشگاه و شهرستان آران و بیدگل بتوانیم موفقیت های بیشتری را در زمینه های مختلف کسب نماییم.

وی ضمن تقدیر و تشکر از خدمات کلیه پرسنل در سال گذشته اظهار امیدواری کرد: پرسنل در هر وظیفه و شغلی که به عهده دارند کیفیت خدمات خود را به مردم شهرستان در سال پیش رو ارتقا دهند.

دکتر مکی به مناسبت بزرگداشت مقام و روز جانباز نیز از جانبازان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل تقدیر و تشکر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا شاه فضل، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  نیز در ادامه مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تقدیر و تشکر از دست اندرکاران جشن میلاد، سخنانی را پیرامون فرهنگ انتظار و مهدویت ایراد نمود.

گفتنی است در پایان این آیین از جانبازان و بازنشستگان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با اهدای لوح تقدیر و هدیه به رسم یاد بود تقدیر شد.

ساعت : 11:58 -  روز  : چهار شنبه  - 14 /  4 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :634