EN |
    ورود
   12:40:08 AM

"خدایا به ما ظرفیت و لیاقتی عطا کن که بتوانیم ناشر بخشی از خبری باشیم که تو اراده کرده ای در هستی نشر یابد"
 

1397 / 08 / 28
 
پایگاه خبری وب دا کاشان

همایش روز جهانی غذا در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

همایش روز جهانی غذا با حضور مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، رئیس دانشگاه، معاون غذا و دارو و جمعی از مسئولین دانشگاه، مدیران و مسئولین فنی کارخانجات امروز صبح مورخ 10/8/97 در سالن دکتر محمد قریب دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در این آیین گفت: بایستی به شهرک های صنعتی توجه ویژه شود تا از مواد غذایی فاقد فلزات سنگین و آلودگی استفاده کنند.

دکتر وحید مفید تصریح کرد: اگر در صنایع کشاورزی از سم، کود و آب مناسب استفاده نشود کیفیت محصول از بین می رود و فلزات سنگین مستقیم وارد بدن می شود.

وی، در ادامه با بیان اینکه رفتار امروزه ما آینده ما را می سازد، اظهار داشت: در ایران گرسنگی مطلق نداریم ولی برخی از اقشاز جامعه به خاطر کمبود ویتامین و آهن دارای گرسنگی سلولی هستند.

دکتر مفید افزود: در راستای ترویج سبک زندگی سالم تعامل و مشارکت همه سازمان ها و ارگان ها و کارخانجات تولید مواد غذایی ضروری است و آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در این زمینه بسیار بااهمیت و موثر است و مثلث صنایع، دولت و مردم می تواند به ارتقای تغذیه سالم و ایمنی غذایی کمک کند.

رئیس دانشگاه نیز در این نشست، به ظرفیت های تولیدی منطقه کاشان اشاره کرد و خواستار تاسیس دانشکده تغذیه با توجه به پتانسیل های موجود فیزیکی و آموزشی در این منطقه شد.

دکتر ابراهیم کوچکی، ضمن اشاره به کیفیت صنایع غذایی منطقه افزود: بعد از تاسیس کارخانه های شیر پاستوریزه در کاشان آمار تب مالت در منطقه کاهش یافت اما ریشه کنی آن نیازمند مشارکت تمام سازمان ها و واحدهای مرتبط و آگاهی بخشی به مردم است.

معاون غذا و دارو دانشگاه نیز در این  مراسم گفت: 24 مهرماه مصادف با 16 اکتبر به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده و باتوجه به اهمیت و اولویت تغذیه در سلامت، این مهم در نظام سلامت ما در قالب هفته ملی غذا مورد توجه قرار گرفته است.

 دکتر محس تقی زاده، با اشاره به شعار روز جهانی غذا 2018 با عنوان "اقدامات ما آینده ماست، تلاش برای به صفر رساندن گرسنگی تا سال 2030" افزود: "تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت" به عنوان شعار ملی نامگذاری شده است.

دکتر تقی زاده ادامه داد: معضل سوء تغذیه ناشی از چاقیو اضافه وزن و الگوهای غذاییناسالم  در سراسر جهان سلامت بیش از ۲میلیارد نفر را درمعرض خطر قرار داده است.

وی، با اشاره به اهمیت آگاه‌سازی مردم و جوامع به  آسیب های موجود، از تلاش ها و خدماتبی شائبه و روزافزون جمع خستگیناپذیر فعالان و دست اندرکارانحوزه تامین، تولید، توزیع و نظارتبر غذای سالم از «مزرعه تا سفره» وهمه همکاران حوزه غذا و تغذیه تقدیرکرد.

لازم به ذکر است: در پایان این مراسم از پنج مدیر عامل کارخانه و سه مسئول فنی برتر از واحدهای تولیدی منطقه تقدیر شد.

 

 

ساعت : 11:53 -  روز  : پنج شنبه  - 10 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :65

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران: