کنگره ملی نماز در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می شود

کنگره ملی نماز در دانشگاه علوم پزشکی کاشان با رویکرد پژوهش‌های میدانی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دبیر علمی کمیته اولین کنگره ملی نماز گفت: دستیابی به اطلاعات میدانی در جامعه در زمینه فعالیت‌های مرتبط با امر نماز برنامه ریزی منطبق بر شواهد عینی به منظور رفع موانع احتمالی گرایش جوانان و نوجوانان به نماز از اهداف برگزار این کنگره است.

دکتر حمیدرضا گیلاسی، دستیابی به راهکارهای رونق بخشی به نماز در سطوح مختلف جامعه، شناسائی ظرفیت های موجود در امر نماز، بررسی نقاط ضعف و قوت دستگاه های اجرائی در زمینه اقامه نماز و آسیب شناسی گرایش جوانان و نوجوانان به نماز و ارائه راهکارهای مناسب در جهت رفع آسیب ها را از دیگر اهداف این کنگره برشمرد.

وی، نماز و ابعاد جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی سلامت، نماز و محیط های دانشگاهی، فرصت ها و آسیب ها، نماز و رشد فردی، خانوادگی، اجتماعی و توسعه و ترویج نماز را از محورهای اصلی کنگره عنوان کرد.

دکتر گیلاسی، با اشاره به برگزاری این کنگره در دانشگاه علوم پزشکی کاشان در تاریخ های ۲۹ و ۳۰ فروردین ماه ۹۸ تصریح کرد: علاقمندان می توانند آثار خود را تا تاریخ 30 دی ماه 97 به دبیرخانه این کنگر ارسال کنند.

لازم به ذکر است جهت کسب اطلاعات بیشتر می توان به  سایت کنگره http://namaz.kaums.ac.ir  مراجعه کنند و یا با شماره تلفن ۰۳۱۵۵۵۴۴۷۷۷ داخلی 11 یا 12 تماس بگیرند.

ساعت : 8:22 -  روز  : یکشنبه  - 13 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :44