بازدید معاون آموزشی دانشگاه از دانشکده بهداشت

معاون آموزشی دانشگاه از دانشکده بهداشت روز یکشنبه مورخ 13/8/97 بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر عباس تقوی اردکانی در این بازدید، ضمن تشکر از زحمات مسئولین، اعضای هیات علمی و کارکنان، از قسمت های مختلف دانشکده بازدید کرد.

وی، همچنین در نشستی جداگانه در جریان مسائل و مشکلات گروه های آموزشی قرار گرفت.

دکتر مصطفائی سرپرست دانشکده دانشگاه نیز در ابتدای این نشست، گزارش مبسوطی در زمینه مسائل آموزشی دانشکده و گروه های آموزشی مطرح و در ادامه مدیران گروه های آموزشی به چالش ها و مشکلات آموزشی گروه های خود پرداختند.

این گزارش حاکیست: در این نشست کمبود فضای فیزیکی آموزشی و نیروی انسانی اعم از هیآت علمی و غیر هیأت علمی، از اهم چالش های دانشکده بیان شد.

ساعت : 13:30 -  روز  : دو شنبه  - 14 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :42