دهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

دهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه با حضور آیت ا... نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان ، رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی تبلیغات دفاعی و سخنگوی ارشد ستاد کل نیروهای مسلح و جمعی از مسئولین، کارکنان، دانشجویان و خانواده معظم شهدا و جانبازان روز یک‌شنبه ۲۰ آبان‌ ماه در مسجد بقیة الله برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رئیس دانشگاه در این مراسم با اشاره به فرهنگ شهید و شهادت، وجود شهیدان گمنام را از برکات دانشگاه بیان کرد.

دکتر ابراهیم کوچکی، با اشاره به حضور خانواده شهدای حرم و پدر شهید اقدامی و نیز شهدای جنگ تحمیلی گفت: فرهنگ شهید و شهادت همچنان در جامعه جاری بوده و خواهد بود.

به گفته وی، شهادت فنا شدن در راه ارزش‎هاست و شهادت مشعلی است در بلندای عزت و سرافرازی یک ملت که می‎درخشد و مشعلی است که خداوند در جان برگزیدگانش قرار می‎دهد.

رئیس دانشگاه تصریح کرد: در این میان رسالت همه آنانی که به عدالت، آزادی و رهایی می‎اندیشند و به آرمان بزرگ پیامبران ایمان دارند آن است که از فرهنگ ایستادگی و وارستگی در این تهاجم بی حساب با هر وسیله ممکن صیانت و پاسداری کنیم.

معاون فرهنگی تبلیغات دفاعی و سخنگوی ارشد ستاد کل نیروهای مسلح نیز در این مراسم گفت: اتفاق مهم پس از حادثه تروریستی در اهواز این بود که شهید محمدطهبه عنوان سفیر مظلومیت مردم ایران شناخته شد.

سردار ابوالفضل شکارچی همچنین با یادی از شهید غلامعلی غلامی و شهید علی نجفی افزود: تا زمانی که فردی آمادگی شهادت را نداشته باشد و مسیر پر پیچ و خم آنرا طی نکند به این فیض نایل نمی‎شود.

وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی در مقابل نظام سلطه‎گر یک نردبان دو طرفه است که هر پله‎ای انقلاب بالا آمده است ازطرف دیگر نردبان نظام سلطه‎گر و استکبار یک پله پایین‎ رفته است.

معاون فرهنگی تبلیغات دفاعی و سخنگوی ارشد ستاد کل نیروهای مسلح، با اشاره به اینکه ایران با بیش از 17000 شهید ترور در معرض بیشترین حملات تروریستی بوده است، ادامه داد: ترور از همان روز های اول انقلاب آغاز شده و  یک حرکت کور و از لحاظ نظامی فاقد ارزش است.

سردار شکارچی یادآور شد: درسی که همه مردم باید از مراسم یادبود شهدا بگیرند ایمان به ادامه مسیر و راه شهدا، شناخت دشمنان انقلاب و شناخت حق از باطل است همچنین در فضای غبارآلود نباید به نام حق در میدان باطل حضور داشت و باید دنباله رو سه رکن اساسی حفظ شریعت و اسلام ناب، حفظ ولایت و تبعیت از ولایت باشیم.

یادآور می شود: در این مراسم با حضور آیت ا... نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان ، رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین از خانواده های شهیدان جندقیان و اقدامی تقدیر به عمل آمد.

لازم به ذکر است این مراسم به همت بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 10:50 -  روز  : دو شنبه  - 21 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :167