مراسم گرامیداشت هفته کتاب، کتاب‌خوانی و روز کتابدار در دانشگاه برگزار شد

مراسم گرامیداشت هفته کتاب، کتاب‌خوانی و روز کتابدار به همت معاونت تحقیقات و فناوری چهارشنبه 23 آبان‌ماه در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل،معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در این مراسم، ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتاب‌خوانی گفت: در حوزه تحقیق و پژوهش، کتاب و کتابخانه از ارکان مهم این حوزه می باشد.

دکتر حمیدرضا بنفشه، با اشاره به اهمیت نیروی متخصص در دانشگاه افزود: به کارگیری نیروی انسانی متخصص و متعهد در هر حوزه از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.

وی افزود: مطالعه و کتاب خوانی با بهره گیری از منابع مفید و کاربردی علاوه بر افزایش سطح آگاهی و بینش، موجب افزایش سطح سواد جامعه و زمینه ساز رشد و پیشرفت کشور است.

دکتر بنفشه تصریح کرد: در حوزه تولید علم و فناوری یکی از مهم ترین مراحل، دسترسی به منابع اطلاعاتی می­باشد که وظیفه تامین و پشتیانی آن با همکاران کتابدار است و هدف ما این است که بستر لازم برای ارتقای این خدمات را فراهم کنیم.

لازم به ذکر است: در پایان این مراسم از خانم سرافراز کتابدار بیمارستان بهشتی و آقای رامشک کتابدار کتابخانه مرکزی به­عنوان کتابداران نمونه دانشگاه تقدیر شد.

ساعت : 10:31 -  روز  : پنج شنبه  - 24 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :157