مقام دوم کشوری به کتابدار پژوهشگر دانشگاه رسید

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از انتخاب کارمند این دانشگاه به عنوان کتابدار پژوهشی کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر حمیدرضا بنفشه گفت: دکتر سمیه نادی راوندی در دومین همایش ملی " کتابداری پزشکی و اطلاعات سلامت " رتبه دوم کشوری را کسب کرد.

وی افزود: در این همایش یک روزه، کتابداران برگزیده از دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و پیشکسوتان کتابداری پزشکی کشور مورد تقدیر قرار گرفتند که با اعطای لوح و هدیه از دکتر نادی راوندی کتابدار پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی کاشان تقدیر شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کاشان، اقدامات پژوهشی و اجرایی را از جمله معیارهای انتخاب در این همایش عنوان کرد.

یادآور می شود دومین همایش ملی "کتابداری پزشکی و اطلاعات سلامت" به همت وزارت بهداشت و با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با حضور جمعی از پیشکسوتان حرفه کتابداری و جمع کثیری از کتابداران دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در سالن شهید احمدی روشن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران برگزار شد.

ساعت : 12:3 -  روز  : یکشنبه  - 27 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :129