به مناسبت هفته بسیج صورت گرفت:

دیدار رئیس دانشگاه با خانواده شهیدان زاهدی

رئیس دانشگاه به همراه مسئول نهاد مقام معظم رهبری، معاون دانشجویی فرهنگی، مدیر حوزه ریاست، مدیر حراست، مدیر درمان بسیج جامعه پزشکی، مسئول روابط عمومی و امور بین الملل و جمعی از اساتید با خانواده شهیدان زاهدی روز یکشنبه مورخ 4/9/97 در شهرستان آران و بیدگل دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر کوچکی رئیس دانشگاه در این دیدار بیاناتی را در مورد هفته بسیج و رشادت و ایثار شهدا بیان نمود.

برادر شهیدان زاهدی نیز در این دیدار، از خصوصیات و خصلت های شهیدان به ویژه شهید مدافع حرم سردار مصطفی زاهدی سخنانی را عنوان کرد.

لازم به ذکر است: وصیت نامه شهید مدافع حرم نیز در این دیدار قرائت شد.

لازم به ذکر است خانواده شهیدان زاهدی با ایثار چهار فرزند خود سهم بسزایی در پرورش نهال انقلاب اسلامی ایفا نموده است.

ساعت : 12:39 -  روز  : دو شنبه  - 5 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :170