در راستای بررسی مشکلات منطقه آران و بیدگل:

نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه با مسئولین شبکه بهداشت و درمان و نمایندگان فرمانداری و شوراهای اسلامی

در راستای بررسی مشکلات بهداشتی و درمانی، نشست هم اندیشی رییس دانشگاه با سرپرست شبکه بهداشت و درمان، نمایندگان فرمانداری و شوراهای اسلامی آران و بیدگل، ابوزیدآباد، سفید شهر و نوش آباد در روز پنج شنبه مورخ 8/9/97 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، رییس دانشگاه در این جلسه، ضمن اشاره به مسائل و مشکلات بهداشتی و درمانی شهرستان، بر  عزم دانشگاه در تکمیل هرچه سریع تر بیمارستان های در حال ساخت این شهرستان تاکید کرد.

دکتر ابراهیم کوچکی آران و بیدگل به پیگیری های دانشگاه جهت حل مشکلات بودجه ای مبارزه با بیماری سالک از طریق وزارت بهداشت و استانداری اشاره کرد.

رییس دانشگاه در ادامه، رفع مشکلات بهداشتی و درمانی منطقه را مستلزم همکاری و مشارکت نهاد ها و ادارات مربوطه عنوان کرد و خواستار همکاری بیش از پیش آنان دراین زمینه به ویژه مبارزه با سالک شد.

دکتر اعظم باقری سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل نیز در این جلسه گزارشی از عملکرد این شبکه را بیان کرد و افزود: ارائه خدمات مناسب بهداشتی و درمانی به مردم از وظایف دانشگاه و شبکه بوده و امیدواریم با تعامل نهادها و ارگان ها به ویژه شورا و شهرداری ها، برنامه ریزی جامعی جهت مبارزه با بیماری سالک در سال آینده صورت گیرد.

نمایندگان فرمانداری و شوراهای اسلامی نیز در این جلسه مشکلات حوزه تحت پوشش خود را به تفصیل بیان کردند.

ساعت : 10:11 -  روز  : شنبه  - 10 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :130