دومین نشست مشاورین امور بانوان و خانواده روسای دانشگاه های علوم پزشکی برگزار شد

دومین نشست مشاورین امور بانوان و خانواده روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تاریخ 20 و 21 آذرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر طاهره مازوچی مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه در این نشست، بر لزوم توجه ویژه به سلامت زنان جامعه دانشگاهی، حفظ شان و کرامت زنان تاکید کرد و همچنین به نقش خیّرین در حوزه سلامت زنان اشاره کرد و توجه به سبک زندگی ایرانی اسلامی با عنایت به نقش زنان در خانواده و اجتماع را مهم برشمرد.

مدیرکل خدمات پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت نیز در این نشست گفت: وزارت بهداشت دومین وزارتخانه بزرگ کشور از نظر تعداد پرسنل است و زنان حدود ۶۲ درصد پرسنل وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی کشور را تشکیل می دهند. وی گفت میزان دقت، پیگیری و مدیریت زنان به مراتب بهتر از مردان می باشد.

دکتر ایازی معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت نیز در این گردهمایی، با ارائه اهداف و وظایف آن معاونت، نقش مشاورین زنان را در رسیدن به این اهداف مهم و کلیدی دانست.

ساعت : 8:59 -  روز  : پنج شنبه  - 22 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :132