در هفته پژوهش برگزار شد:

نشست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با مسئولین دانشکده پرستاری مامایی

در اولین روز از هفته پژوهش، نشست معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به همراه مدیران این حوزه با سرپرست، اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکیملی دانشکده پرستاری مامایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر حمیدرضا بنفشه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در این نشست، دانشکده پرستاری و مامایی را یکی از ظرفیت های مهم در انجام فعالیت های پژوهشی دانست و اظهار داشت: تا حد امکان در توانمند سازی این دانشکده تلاش خواهد کرد.

دکتر محسن تقدسی سرپرست دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه نیز ابتدا این جلسه، به تشریح عملکرد و فعالیت های پژوهشی دانشکده پرداخت و در زمینه فعالیت های پژوهشی از معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه درخواست همکار ی و مساعدت کرد.

لازم به ذکر است: در ادامه اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری مامایی مشکلات خود را در این راستا مطرح کردند.

این گزارش حاکیست: در این جلسه از توانمندی ها و دستاوردهای پژوهشی دنشکده پرستاری و مامایی بازدید شد و از دکتر سادات عضو هیات علمی و حمیدرضا صادقی، پژوهشگران برتر این دانشکده در سال 97 تقدیر شد.

ساعت : 10:5 -  روز  : دو شنبه  - 26 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :121