نشست روسای دانشگاه های علوم پزشکی و آزاد اسلامی کاشان

نشست روسای دانشگاه های علوم پزشکی و آزاد اسلامی کاشان روز دوشنبه 26/9/97 در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، این نشست به منظور هماهنگی تمدید توافق نامه های فی ما بین این دو دانشگاه صورت پذیرفت.

دکتر کوچکی رئیس دانشگاه در این جلسه، ضمن اشاره بر همکاری و تعامل دو دانشگاه، دستوراتی جهت پیگیری درخواست های ارسالی را بیان کرد.

دکتر زینلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کاشان نیز در این نشست سخنانی را پیرامون این توافق نامه ها و درخواست اجرایی شدن آن ها عنوان نمود.

ساعت : 13:32 -  روز  : سه شنبه  - 27 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :108