مراسم گرامیداشت هفته پژوهش برگزار شد

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش با حضور رییس دانشگاه، معاونین آموزشی، پژوهشی و دانشجویی فرهنگی، سرپرست و معاونین علوم پایه، بالینی و پژوهشی دانشکده پزشکی، مدیر دفتر توسعه آموزش پزشکی، مدیر امور بین الملل و جمعی از مدیران گروه های آموزشی و دانشجویان دانشکده پزشکی در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر ابراهیم کوچکی رییس دانشگاه ضمن تبریک هفته پژوهش اظهار داشت: حمایت اعضای هیات علمی و دانشجویان در امر پژوهش از جمله اولویت های دانشگاه است.

دکتر حمیدرضا بنفشه معاون پژوهشی دانشگاه نیز در این مراسم، ضمن اشاره به طرح های تحقیقاتی  دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص جایگاه پژوهشی ایران در جهان و مسایل پیش روی پژوهش و پژوهشگران گزارش مبسوطی را ارائه نمود.

دکتر سید امیر حسن متینی سرپرست دانشکده پزشکی در ابتدای مراسم نیز گفت: هفته پژوهش بهانه‌ای برای قدرشناسی و پاسداشت زحمات پژوهشگران دانشگاه به ویژه اساتید محقق است.

در پایان مراسم از دانشجویان استعداد های درخشان و نیز پژوهشگران برتر دانشکده پزشکی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

ساعت : 9:3 -  روز  : چهار شنبه  - 28 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :123